KeyKeg breidt haar aanwezigheid op beurzen snel uit

Beurzen 2 NWSBRF.jpg

KeyKeg groeit zeer snel in zowel de bier- als wijn- en cidermarkt. Een alsmaar groter aantal klanten verwacht KeyKeg op belangrijke beurzen te ontmoeten. Het aantal beurzen met een KeyKeg stand is zelfs verdubbeld in vergelijking met 2014.

KeyKeg zal bijvoorbeeld ook voor het eerst met een stand aanwezig zijn op het komende Unified Wine & Grape Symposium in California/VS, 26-28 Januari 2016, niet zonder reden… Menno Brandsma. Sales Director USA over deze beslissing: “ KeyKeg is een revolutionaire oplossing voor wine-on-tap. Een KeyKeg elimineert door de gelaagde binnenzak immers de interactie met het drijfgas. Je kan dus heel eenvoudig met lucht of CO2 tappen in plaats van dure stikstof, dat ook nog eens schuimproblemen kan veroorzaken.Dat begint snel door te dringen in de wijnindustrie. Veel grote wijnfabrikanten kennen ons, werken met ons of overwegen dat. Een grote groep wijnfabrikanten heeft minder ervaring met het vullen van fusten en heeft meer hulp en informatie nodig. Het is ook deze categorie producenten die we tijdens de Unified Wine & Grape Symposium gaan ontmoeten en verder helpen. Wine-on-tap en KeyKeg zijn samen booming en we helpen graag iedereen op weg. De bars en wijndrinkers zijn straks de absolute winnaars met langere houdbaarheid van hoog kwalitatieve wijnen”.

De komende maanden kunt u KeyKeg ontmoeten op de jaarlijkse NBWA conferentie,11-13 October 2015 en natuurlijk de Brau Beviale 10-12 November 2015. De KeyKeg beurskalender vindt u op onze website en de Keykeg nieuwsbrief.

Like & Follow us