KeyKeg opent haar kantoor in Chicago. Drie beurzen!

chicago2.jpg

KeyKeg opent haar kantoor in Chicago, Verenigde Staten van Amerika. Het kantoor zal vanaf 2 januari 2014 worden bemand door Andy Halcarz (andy@keykeg.com) en Lindsay Lassooy (lindsay@keykeg.com). Het kantooradres is: One Magnificent Mile, 980 North Michigan Avenue, Suite 1400 in Chicago. Zowel Lindsay als Andy zijn bereikbaar via: +1-312-489-8425.

Andy Halcarz, een Amerikaan, is zeer goed ingevoerd in de Amerikaanse bier- en wijnmarkt. Andy werkte al sinds 2008 bij Scholle Packaging full time voor KeyKeg klanten voordat hij deze overstap maakte. Andy is een fervent bier- and wijn enthousiast en brouwt zelf ook bieren. Lindsay Lassooy, heeft een Amerikaanse moeder en is veel in de USA geweest. Lindsay heeft zich het afgelopen jaar in KeyKeg en de Amerikaanse bier- en wijnmarkt verdiept. Veel Amerikaanse klanten worden al door Lindsay ondersteund. Ze verheugt zich erop om zich te vestigen in de USA.

Lindsay en Andy kunnen drukke tijden tegemoet zien. De verwachting is dat de huidige explosieve groei van KeyKeg in de USA alleen maar zal toenemen door de bouw van de eerste productielijn in de USA.

U kunt KeyKeg en daarmee Lindsay en Andy al in het eerste kwartaal van 2014 ontmoeten op één van de volgende beurzen in de USA:

Like & Follow us