terug naar top
KeyKeg
Keykeg 360 App now available!

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

KeyKeg opent haar kantoor in Chicago. Drie beurzen!

02/17/14

chicago2.jpg

KeyKeg opent haar kantoor in Chicago, Verenigde Staten van Amerika. Het kantoor zal vanaf 2 januari 2014 worden bemand door Andy Halcarz (andy@keykeg.com) en Lindsay Lassooy (lindsay@keykeg.com). Het kantooradres is: One Magnificent Mile, 980 North Michigan Avenue, Suite 1400 in Chicago. Zowel Lindsay als Andy zijn bereikbaar via: +1-312-489-8425.

Andy Halcarz, een Amerikaan, is zeer goed ingevoerd in de Amerikaanse bier- en wijnmarkt. Andy werkte al sinds 2008 bij Scholle Packaging full time voor KeyKeg klanten voordat hij deze overstap maakte. Andy is een fervent bier- and wijn enthousiast en brouwt zelf ook bieren. Lindsay Lassooy, heeft een Amerikaanse moeder en is veel in de USA geweest. Lindsay heeft zich het afgelopen jaar in KeyKeg en de Amerikaanse bier- en wijnmarkt verdiept. Veel Amerikaanse klanten worden al door Lindsay ondersteund. Ze verheugt zich erop om zich te vestigen in de USA.

Lindsay en Andy kunnen drukke tijden tegemoet zien. De verwachting is dat de huidige explosieve groei van KeyKeg in de USA alleen maar zal toenemen door de bouw van de eerste productielijn in de USA.

U kunt KeyKeg en daarmee Lindsay en Andy al in het eerste kwartaal van 2014 ontmoeten op één van de volgende beurzen in de USA:

  • Unified Wine and Grape Symposium January, 29 and 30 2014 Sacramento Californië. Standnummer 1220
  • CiderCon, Chicago, February 6 and 7 2014.
  • Craft Brewers Conference, Denver Colorado, April 10 and 11 2014. Standnummer 1042

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

The environmentally friendly one-way keg

We take our environment into account, even during the design phase. A KeyKeg more than meets European Union environmental criteria. The KeyKeg will eventually be made from over 50% recycled PET, and our goal is to recycle every KeyKeg to produce new KeyKegs.

Read more

Use our advanced search system to find the KeyKeg users in your area.

Go to KeyKeg users
Brewery
worldwide
Winery
worldwide
Cider producer
worldwide
Coffee
worldwide
Beverage distributors
worldwide

Follow us

KeyKeg 360 App Download now!