terug naar top
KeyKeg
Keykeg 360 App now available!

Oh, hey!

Sign up below to subscribe to our mailinglist and receive fun emails.

KeyKeg International Beer Festival

05/10/17

Logo KeyKeg International Beer Festival (full color) 300x300px.png

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het KeyKeg International Beer Festival en de deelnemende brouwerijen. 

Het allereerste internationale bierfestival in Den Helder is een feit. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zijn ruim 25 brouwerijen uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd. Dit topevenement voor bierliefhebbers wordt mogelijk gemaakt door Lightweight Containers, fabrikant van onder meer de KeyKeg en Theater De Kampanje.

Speciaal bier, hapjes en muziek

Bezoekers kunnen deze dagen diverse bieren en bierstijlen uit alle windstreken proeven en zodoende ervaren wat voor moois de bierindustrie allemaal te bieden heeft. De meest uiteenlopende smaaksensaties zijn vertegenwoordigd: van hoppig naar moutig, van chocolade tot fruitig. Onder het genot van al dat heerlijke bier zullen de aanwezige brouwers met passie het verhaal achter hun mooie producten vertellen en zal er voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de bedenkers en makers van de bieren. 

Last but not least is er live muziek en ruim aandacht voor de zogeheten bier-spijs combinaties. Diverse, bij de bieren passende, gerechtjes zullen verkrijgbaar zijn, om de smaakbeleving de finishing touch te geven. Voor eventuele bezoekers, die niet voor het bier komen, zijn er in het KeyKeg café voldoende andere dranken beschikbaar.

Een absolute aanrader voor bierliefhebbers, Bourgondiërs en mensen die simpelweg willen genieten van een gezellige dag in een geweldige setting, met de allerbeste bieren van de tap!

Toegangsbewijzen kopen

Het KeyKeg international Beer Festival vindt plaats op:

  • zaterdag 30 september van 12.00 tot 20.00 uur
  • Zondag 1 oktober van 12.00 tot 18.00 uur.

Toegangsbewijzen zijn voor €7,50 verkrijgbaar bij Theater de Kampanje. U ontvangt een programmaboekje met informatie over de deelnemende brouwerijen en hun bieraanbod, twee consumptiemunten en een uniek proefglas. Consumptiemunten zijn ter plekke verkrijgbaar voor €10,00 per 5 stuks.

Wees er snel bij: vol = vol.


Toegang vanaf 18 jaar.

Oh, hey!

Sign up below to subscribe to our mailinglist and receive fun emails.

The environmentally friendly one-way keg

We take our environment into account, even during the design phase. A KeyKeg more than meets European Union environmental criteria. The KeyKeg will eventually be made from over 50% recycled PET, and our goal is to recycle every KeyKeg to produce new KeyKegs.

Read more

Use our advanced search system to find the KeyKeg users in your area.

Go to KeyKeg users
Brewery
worldwide
Winery
worldwide
Cider producer
worldwide
Coffee
worldwide
Beverage distributors
worldwide

Follow us

KeyKeg 360 App Download now!