terug naar top
KeyKeg
¡Keykeg 360 App ahora disponible!

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Volautomatisch KeyKegs afvullen op 60 mijl van de poolcirkel

04-03-16

Afvul.jpg

Einstök is een populair, ambachtelijk IJslands bier. Het wordt gebrouwen door Vifilfell, de grootste exporteur van IJslandse bieren. Een belangrijk geheim achter dit succes? Een IJslandse waterbron met een unieke balans tussen calcium en magnesium en exact de juiste ph waardes. Vifilfell exporteert haar bieren naar verschillende Europese landen en Noord-Amerika.

Lightweight Containers vroeg Gudjon Gudmundsson, managing director van Vifilfell naar zijn ervaringen met de nieuwe KeyKeg volautomatische afvullijn: ‘We wilden zo snel en flexibel mogelijk KeyKegs afvullen en dat combineren met andere drankverpakkingen zoals flessen en stalen fusten. We hebben gekozen voor de firma m+f KEGtechnik die veel ervaring heeft met KeyKeg afvullijnen. De installatie verliep bijzonder vlot. We vullen nu volautomatisch zo’n 40 KeyKegs per uur af.

Gudjon gaat ook in op zijn toekomstverwachtingen: ”KeyKegs stellen ons logistiek in staat om nieuwe markten te betreden zonder dat we ingewikkelde en kostbare retoursystemen hoeven te ontwikkelen. Daarnaast kiest de horeca steeds meer voor KeyKegs omdat het ze in staat stelt een breed scala aan ambachtelijke bieren aan te bieden”.

Vifilfell is na het succes van het Einstök bier in KeyKegs van plan om al haar bieren in KeyKegs aan te bieden, waaronder de bekroonde White Ale, Arctic Pale Ale en Toasted Porter.

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

El barril desechable favorable para el medio ambiente

Tenemos en cuenta nuestro medio ambiente, incluso durante la fase del diseño. Un KeyKeg cumple de sobra los criterios medioambientales de la Unión Europea. El KeyKeg eventualmente se hará con más de 50% de PET reciclado, y nuestra meta es reciclar cada KeyKeg para producir nuevos KeyKegs.

Leer más

Use nuestro sistema avanzado de búsqueda para encontrar usuarios KeyKeg cerca de usted

Ir a usuarios KeyKeg users
Cervecería
Mundial
Vinicultor
Mundial
Productor de sidra
Mundial
Café
Mundial
Distribuidores de bebidas
Mundial

Síguenos

KeyKeg 360 App ¡Descarga ahora!