terug naar top
KeyKeg
¡Keykeg 360 App ahora disponible!

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

KeyKeg opent haar kantoor in Chicago. Drie beurzen!

17-02-14

chicago2.jpg

KeyKeg opent haar kantoor in Chicago, Verenigde Staten van Amerika. Het kantoor zal vanaf 2 januari 2014 worden bemand door Andy Halcarz (andy@keykeg.com) en Lindsay Lassooy (lindsay@keykeg.com). Het kantooradres is: One Magnificent Mile, 980 North Michigan Avenue, Suite 1400 in Chicago. Zowel Lindsay als Andy zijn bereikbaar via: +1-312-489-8425.

Andy Halcarz, een Amerikaan, is zeer goed ingevoerd in de Amerikaanse bier- en wijnmarkt. Andy werkte al sinds 2008 bij Scholle Packaging full time voor KeyKeg klanten voordat hij deze overstap maakte. Andy is een fervent bier- and wijn enthousiast en brouwt zelf ook bieren. Lindsay Lassooy, heeft een Amerikaanse moeder en is veel in de USA geweest. Lindsay heeft zich het afgelopen jaar in KeyKeg en de Amerikaanse bier- en wijnmarkt verdiept. Veel Amerikaanse klanten worden al door Lindsay ondersteund. Ze verheugt zich erop om zich te vestigen in de USA.

Lindsay en Andy kunnen drukke tijden tegemoet zien. De verwachting is dat de huidige explosieve groei van KeyKeg in de USA alleen maar zal toenemen door de bouw van de eerste productielijn in de USA.

U kunt KeyKeg en daarmee Lindsay en Andy al in het eerste kwartaal van 2014 ontmoeten op één van de volgende beurzen in de USA:

  • Unified Wine and Grape Symposium January, 29 and 30 2014 Sacramento Californië. Standnummer 1220
  • CiderCon, Chicago, February 6 and 7 2014.
  • Craft Brewers Conference, Denver Colorado, April 10 and 11 2014. Standnummer 1042

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

El barril desechable favorable para el medio ambiente

Tenemos en cuenta nuestro medio ambiente, incluso durante la fase del diseño. Un KeyKeg cumple de sobra los criterios medioambientales de la Unión Europea. El KeyKeg eventualmente se hará con más de 50% de PET reciclado, y nuestra meta es reciclar cada KeyKeg para producir nuevos KeyKegs.

Leer más

Use nuestro sistema avanzado de búsqueda para encontrar usuarios KeyKeg cerca de usted

Ir a usuarios KeyKeg users
Cervecería
Mundial
Vinicultor
Mundial
Productor de sidra
Mundial
Café
Mundial
Distribuidores de bebidas
Mundial

Síguenos

KeyKeg 360 App ¡Descarga ahora!