terug naar top
KeyKeg
¡Keykeg 360 App ahora disponible!

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Meer en meer tapsystemen ‘powered by KeyKeg’

23-06-14

7219714794_c5d7ba0f38_k.jpg

KeyKeg biedt veel voordelen voor de horeca. Dat onderkennen ook de bouwers van tapsystemen. Er worden dan ook meer en meer tapsystemen ontwikkeld die die tappen uit KeyKegs. We zien ook steeds vaker tapsystemen die door de horecabezoekers zelf bediend worden en verbonden zijn met digitale netwerken. Een drietal voorbeelden. 

Struise Biermobiel

De welbekende Belgische brouwer Urbain Coutteau van de brouwerij Struise ontwikkelde de biermobiel voor internationale bierfestivals. De Biermobiel is een mobiele bar met 30 tapkranen en nog zo’n 40 KeyKegs in de koeling. Toch  is de biermobiel met zijn bescheiden maten van 3 meter lang, bij 1.90 breed en hoog zeer handelbaar. Struise heeft drie biermobielen gebouwd, twee ervan worden momenteel ingezet in de biertuin waar bezoekers de Struise bieren kunnen beleven in een unieke omgeving: www.struise.com.

NDMAC-systems

Dit bedrijf ontwikkelt een stand-alone tapzuil die tapt uit drie KeyKeg Slimlines. Wat meteen opvalt is de grote display onder de drie tapkranen. Elke tapzuil is wireless aangesloten op het internet en heeft een relatief groot beeldscherm. Een klant kan betalen via een app op een mobiel, ipad of via een ndmac-polsband. De eigenaar kan op afstand volgen wat er gebeurt en bepalen wat de horecabezoeker op de display te zien krijgt: www.ndmac-systems.com.

LaTireuse

Klanten van deze Parijse bar kunnen kiezen uit maar liefst uit 12 zorgvuldig geselecteerde bieren op tap.  De klanten hebben een eigen tap en kunnen met een prepaid kaart zelf deze bieren heel gemakkelijk schenken en afrekenen. La Tireuse is dus een zelfbedieningsbar met een ruim assortiment speciaalbieren. De bar werkt alleen met KeyKegs. Meer informatie vindt u op: www.latireuse.fr

Tappen met lucht neemt door KeyKeg een grote vlucht. De bekende tapsystemen fabrikant Lindr levert daarom al veel tapsystemen aan bars die met KeyKeg werken. De fabrikant heeft recentelijk ook een compacte inbouwcompressor ontwikkeld: http://www.lindr.cz/en/

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

El barril desechable favorable para el medio ambiente

Tenemos en cuenta nuestro medio ambiente, incluso durante la fase del diseño. Un KeyKeg cumple de sobra los criterios medioambientales de la Unión Europea. El KeyKeg eventualmente se hará con más de 50% de PET reciclado, y nuestra meta es reciclar cada KeyKeg para producir nuevos KeyKegs.

Leer más

Use nuestro sistema avanzado de búsqueda para encontrar usuarios KeyKeg cerca de usted

Ir a usuarios KeyKeg users
Cervecería
Mundial
Vinicultor
Mundial
Productor de sidra
Mundial
Café
Mundial
Distribuidores de bebidas
Mundial

Síguenos

KeyKeg 360 App ¡Descarga ahora!