terug naar top

Subscribe to our mailing list

Naparbier, Spaanse brouwer met groot gevoel voor bier en design

23-06-14

Naparbier bar.jpg

Naparbier is een kleinere Spaanse brouwer met een groot hart voor alles wat met bier te maken heeft. De brouwer is begonnen in 2009 en heeft nu al een uitgebreid assortiment aan bieren van hoge kwaliteit. Zo werd de Napar Porter al snel beloond met een award. Het geheim? De oprichters experimenteerden al tien jaar als thuisbrouwer voordat ze Naparbier oprichten.


De oprichters kennen de Spaanse biercommunity dan ook goed. We vroegen een van de oprichters, Josu Taniñe van Naparbier naar wat Naparbier anders maakt:” Bier is een gevoelig product. We hebben al vroeg geleerd dat hygiëne essentieel is. We gaan dan ook heel ver in het creëren van optimale hygiënische omstandigheden. Daarnaast zijn we tot in de vezels van ons bedrijf creatief. Bij  het bedenken en vermarkten van nieuwe bieren komt die creativiteit goed van pas. Het wordt hoog tijd dat de grote biermerken met hun bieren eens echt uitgedaagd worden”.


Er is veel vraag naar de Naparbieren en niet alleen op de lokale markt. Naparbier exporteert ondertussen naar de USA, Noorwegen, Holland en Denemarken. Ze kozen voor KeyKeg als verpakking niet alleen omdat het de bewerkelijke stalen vaten vervangt. Josu Taniñe:’ Naast hygiëne is versheid zeer belangrijk voor ons. KeyKeg beschermt de versheid van onze bieren veel beter dan stalen fusten. Daarnaast zijn de bars enthousiast over KeyKeg, waardoor onze bieren dus ook extra goed ontvangen worden”.


Napar bier runt ook twee zeer moderne, goed geoutilleerde bars in Barcelona. Met keuze uit meer dan 30 verschillende bieren uit KeyKeg. Alle KeyKegs worden met lucht getapt. Achter de bars staat een groot scherm met informatie over de bieren. Alle bieren kunnen via een een app worden betaald. www.naparbier.com

Subscribe to our mailing list

El barril desechable favorable para el medio ambiente

Tenemos en cuenta nuestro medio ambiente, incluso durante la fase del diseño. Un KeyKeg cumple de sobra los criterios medioambientales de la Unión Europea. El KeyKeg eventualmente se hará con más de 50% de PET reciclado, y nuestra meta es reciclar cada KeyKeg para producir nuevos KeyKegs.

Leer más

Use nuestro sistema avanzado de búsqueda para encontrar usuarios KeyKeg cerca de usted

Ir a usuarios KeyKeg users
Cervecería
Mundial
Vinicultor
Mundial
Productor de sidra
Mundial
Café
Mundial
Distribuidores de bebidas
Mundial

Síguenos

KeyKeg 360 App ¡Descarga ahora!