terug naar top

Subscribe to our mailing list

Veiligheidstest KeyKegs

28-11-16

Keg lanceert binnenzak bij vuur.jpg

Onder begeleiding van Nederlandse brandweerprofessionals heeft Lightweight Containers het gedrag bestudeerd van een container met meerdere lege KeyKegs die vlam vatten. Hoewel het gedrag in een brandhaard van een enkele KeyKeg al eens was getest was dat nog niet het geval voor meerdere KeyKegs bij elkaar. Daartoe werd een groep KeyKegs in een vuurhaard geplaatst. De KeyKegs stonden daarbij onder drukken van een 0,5 tot 4 bar. 

Brandgedrag
De brandweerprofessionals waren tevreden over de resultaten. Rudolf Brouwer van de brandweerregio Noord-Holland Noord:”De KeyKegs gedroegen zich relatief rustig. De hoeveelheid energie die vrijkwam was te verwachten gezien het brandgedrag van plastics, maar het materiaal van de barstende KeyKegs verspreidde zich over een korte afstand en de brandende massa bleef compact.” Wilt u meer informatie over de veiligheid van KeyKegs of dit onderzoek dan kunt u contact opnemen met de afdeling R&D van Lightweight Containers info@keykeg.com

Subscribe to our mailing list

El barril desechable favorable para el medio ambiente

Tenemos en cuenta nuestro medio ambiente, incluso durante la fase del diseño. Un KeyKeg cumple de sobra los criterios medioambientales de la Unión Europea. El KeyKeg eventualmente se hará con más de 50% de PET reciclado, y nuestra meta es reciclar cada KeyKeg para producir nuevos KeyKegs.

Leer más

Use nuestro sistema avanzado de búsqueda para encontrar usuarios KeyKeg cerca de usted

Ir a usuarios KeyKeg users
Cervecería
Mundial
Vinicultor
Mundial
Productor de sidra
Mundial
Café
Mundial
Distribuidores de bebidas
Mundial

Síguenos

KeyKeg 360 App ¡Descarga ahora!