terug naar top

Subscribe to our mailing list

KeyKeg International Beer Festival

10-05-17

Logo KeyKeg International Beer Festival (full color) 300x300px.png

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het KeyKeg International Beer Festival en de deelnemende brouwerijen. 

Het allereerste internationale bierfestival in Den Helder is een feit. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zijn ruim 25 brouwerijen uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd. Dit topevenement voor bierliefhebbers wordt mogelijk gemaakt door Lightweight Containers, fabrikant van onder meer de KeyKeg en Theater De Kampanje.

Speciaal bier, hapjes en muziek

Bezoekers kunnen deze dagen diverse bieren en bierstijlen uit alle windstreken proeven en zodoende ervaren wat voor moois de bierindustrie allemaal te bieden heeft. De meest uiteenlopende smaaksensaties zijn vertegenwoordigd: van hoppig naar moutig, van chocolade tot fruitig. Onder het genot van al dat heerlijke bier zullen de aanwezige brouwers met passie het verhaal achter hun mooie producten vertellen en zal er voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de bedenkers en makers van de bieren. 

Last but not least is er live muziek en ruim aandacht voor de zogeheten bier-spijs combinaties. Diverse, bij de bieren passende, gerechtjes zullen verkrijgbaar zijn, om de smaakbeleving de finishing touch te geven. Voor eventuele bezoekers, die niet voor het bier komen, zijn er in het KeyKeg café voldoende andere dranken beschikbaar.

Een absolute aanrader voor bierliefhebbers, Bourgondiërs en mensen die simpelweg willen genieten van een gezellige dag in een geweldige setting, met de allerbeste bieren van de tap!

Toegangsbewijzen kopen

Het KeyKeg international Beer Festival vindt plaats op:

  • zaterdag 30 september van 12.00 tot 20.00 uur
  • Zondag 1 oktober van 12.00 tot 18.00 uur.

Toegangsbewijzen zijn voor €7,50 verkrijgbaar bij Theater de Kampanje. U ontvangt een programmaboekje met informatie over de deelnemende brouwerijen en hun bieraanbod, twee consumptiemunten en een uniek proefglas. Consumptiemunten zijn ter plekke verkrijgbaar voor €10,00 per 5 stuks.

Wees er snel bij: vol = vol.


Toegang vanaf 18 jaar.

Subscribe to our mailing list

El barril desechable favorable para el medio ambiente

Tenemos en cuenta nuestro medio ambiente, incluso durante la fase del diseño. Un KeyKeg cumple de sobra los criterios medioambientales de la Unión Europea. El KeyKeg eventualmente se hará con más de 50% de PET reciclado, y nuestra meta es reciclar cada KeyKeg para producir nuevos KeyKegs.

Leer más

Use nuestro sistema avanzado de búsqueda para encontrar usuarios KeyKeg cerca de usted

Ir a usuarios KeyKeg users
Cervecería
Mundial
Vinicultor
Mundial
Productor de sidra
Mundial
Café
Mundial
Distribuidores de bebidas
Mundial

Síguenos

KeyKeg 360 App ¡Descarga ahora!