terug naar top
KeyKeg
Keykeg 360 App ora disponibile!

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Groei wine by the glass segment neemt sterk toe. Drie voorbeelden

wine by the glass nwsbrf.jpg

We merken dagelijks dat de groei in het wine by the glass segment sterk toeneemt. Een drietal voorbeelden om dit te illustreren. 

De wijndistributeur Winelab
De Ierse wijndistributeur Winelab is een wijndistributeur die vol inzet op wine by the glass. Zij leveren meer dan 25 hoge kwaliteitswijnen enkel en alleen in KeyKegs, inclusief wijntap systemen en alle bijhorende service. Ondertussen heeft Winelab al vele honderden bars uitgerust met wijntap systemen. 
Ronan Farrell, oprichter, vertelt over wine by the glass:” De afgelopen twee jaar is de vraag naar wine by the glass en daarmee onze wijnen explosief gestegen. We zien dat de belevenis rond wijn drinken wereldwijd steeds meer ‘casual’ wordt. Wijn wordt commodity en wine by the glass sluit naadloos aan op die trend. Geavanceerde wijntap systemen zullen de wijze waarop mensen hun wijnen drinken en schenken drastisch veranderen. Over een tien jaar is alles wine by the glass geworden. Tegen die tijd staan in alle Ierse steden onze wijntap systemen met KeyKegs’ 


Een voorbeeld uit de pers
‘Meininger’s Wine Business International’ constateert in het recente artikel ‘The Kegging Revolution’ dat de wine-by-the glass trend versneld doorzet: “Wine by the glass is een groeiende trend in de Verenigde Staten. De wijnen uit fusten zijn schoner, groener en goedkoper dan de wijn uit flessen. Tijd om alle vooroordelen te laten vallen en te kijken naar de cijfers”, aldus de journalist. Het artikel gaat ook in op wijn uit KeyKegs en citeert Axel Neiss van de bekende Duitse wijnproducent Neiss die Riesling in KeyKegs afvult. 

De wijndistributeur Bedford International
Bedford International plukt volop de vruchten van de wine by the glass trend. De drankendistributeur heeft veel bijgedragen aan de bekendheid en populariteit van de Italiaanse wijnen in de VS. Het bedrijf ontdekte in een vroegtijdig stadium de eigenschappen van eenmalige fusten en verkoopt haar wijnen in KeyKegs onder de naam Unokeg. 
David Di Belardino Vice President van Bedford International: ’We houden ons bezig met alle aspecten die van invloed zijn op de kwaliteit en prijs van de wijn. Dat merken niet alleen de producent, onze distributeurs, de horeca maar zeker ook de consument. We ontdekten KeyKeg al snel en wilden ons distributiekanaal en de consument de gelegenheid bieden om optimaal de unieke eigenschappen van het KeyKeg systeem te benutten. 
Ook de duurzaamheid van deze fusten sprak ons enorm aan. Een KeyKeg van 30 liter vervangt zo’n 42 0,75 cl wijnflessen. Bovendien komt dit fust de prijs-kwaliteit verhouding van onze wijnen zeer ten goede. De horeca en uiteindelijk de consument plukken daar de vruchten van. Dat merken we als Bedford aan onze sterk stijgende omzetten.”

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Il fusto monouso amico dell'ambiente

L'ambiente per noi è sempre una priorità, anche nella fase di  studio. Un KeyKeg va oltre i criteri di salvaguardia ambientale imposti dall'Unione Europea. KeyKeg sarà prodotto con oltre il 50% di PET riciclato, ma il nostro obiettivo è riciclare ogni KeyKeg per produrre nuovi KeyKeg.

Continua a leggere

Usa il sistema di ricerca avanzata per trovare utilizzatori di KeyKeg vicino a te.

Vai a Utenti KeyKeg
Birrifici
globale
Vino
globale
Produtorri di sidro
globale
Caffë
globale
Distributori di bevande
globale

Seguici su

KeyKeg 360 App Scarica ora!