terug naar top
KeyKeg
Keykeg 360 App ora disponibile!

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

KeyKeg breidt haar aanwezigheid op beurzen snel uit

Beurzen 2 NWSBRF.jpg

KeyKeg groeit zeer snel in zowel de bier- als wijn- en cidermarkt. Een alsmaar groter aantal klanten verwacht KeyKeg op belangrijke beurzen te ontmoeten. Het aantal beurzen met een KeyKeg stand is zelfs verdubbeld in vergelijking met 2014.

KeyKeg zal bijvoorbeeld ook voor het eerst met een stand aanwezig zijn op het komende Unified Wine & Grape Symposium in California/VS, 26-28 Januari 2016, niet zonder reden… Menno Brandsma. Sales Director USA over deze beslissing: “ KeyKeg is een revolutionaire oplossing voor wine-on-tap. Een KeyKeg elimineert door de gelaagde binnenzak immers de interactie met het drijfgas. Je kan dus heel eenvoudig met lucht of CO2 tappen in plaats van dure stikstof, dat ook nog eens schuimproblemen kan veroorzaken.Dat begint snel door te dringen in de wijnindustrie. Veel grote wijnfabrikanten kennen ons, werken met ons of overwegen dat. Een grote groep wijnfabrikanten heeft minder ervaring met het vullen van fusten en heeft meer hulp en informatie nodig. Het is ook deze categorie producenten die we tijdens de Unified Wine & Grape Symposium gaan ontmoeten en verder helpen. Wine-on-tap en KeyKeg zijn samen booming en we helpen graag iedereen op weg. De bars en wijndrinkers zijn straks de absolute winnaars met langere houdbaarheid van hoog kwalitatieve wijnen”.

De komende maanden kunt u KeyKeg ontmoeten op de jaarlijkse NBWA conferentie,11-13 October 2015 en natuurlijk de Brau Beviale 10-12 November 2015. De KeyKeg beurskalender vindt u op onze website en de Keykeg nieuwsbrief.

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Il fusto monouso amico dell'ambiente

L'ambiente per noi è sempre una priorità, anche nella fase di  studio. Un KeyKeg va oltre i criteri di salvaguardia ambientale imposti dall'Unione Europea. KeyKeg sarà prodotto con oltre il 50% di PET riciclato, ma il nostro obiettivo è riciclare ogni KeyKeg per produrre nuovi KeyKeg.

Continua a leggere

Usa il sistema di ricerca avanzata per trovare utilizzatori di KeyKeg vicino a te.

Vai a Utenti KeyKeg
Birrifici
globale
Vino
globale
Produtorri di sidro
globale
Caffë
globale
Distributori di bevande
globale

Seguici su

KeyKeg 360 App Scarica ora!