terug naar top

Subscribe to our mailing list

Meer en meer tapsystemen ‘powered by KeyKeg’

7219714794_c5d7ba0f38_k.jpg

KeyKeg biedt veel voordelen voor de horeca. Dat onderkennen ook de bouwers van tapsystemen. Er worden dan ook meer en meer tapsystemen ontwikkeld die die tappen uit KeyKegs. We zien ook steeds vaker tapsystemen die door de horecabezoekers zelf bediend worden en verbonden zijn met digitale netwerken. Een drietal voorbeelden. 

Struise Biermobiel

De welbekende Belgische brouwer Urbain Coutteau van de brouwerij Struise ontwikkelde de biermobiel voor internationale bierfestivals. De Biermobiel is een mobiele bar met 30 tapkranen en nog zo’n 40 KeyKegs in de koeling. Toch  is de biermobiel met zijn bescheiden maten van 3 meter lang, bij 1.90 breed en hoog zeer handelbaar. Struise heeft drie biermobielen gebouwd, twee ervan worden momenteel ingezet in de biertuin waar bezoekers de Struise bieren kunnen beleven in een unieke omgeving: www.struise.com.

NDMAC-systems

Dit bedrijf ontwikkelt een stand-alone tapzuil die tapt uit drie KeyKeg Slimlines. Wat meteen opvalt is de grote display onder de drie tapkranen. Elke tapzuil is wireless aangesloten op het internet en heeft een relatief groot beeldscherm. Een klant kan betalen via een app op een mobiel, ipad of via een ndmac-polsband. De eigenaar kan op afstand volgen wat er gebeurt en bepalen wat de horecabezoeker op de display te zien krijgt: www.ndmac-systems.com.

LaTireuse

Klanten van deze Parijse bar kunnen kiezen uit maar liefst uit 12 zorgvuldig geselecteerde bieren op tap.  De klanten hebben een eigen tap en kunnen met een prepaid kaart zelf deze bieren heel gemakkelijk schenken en afrekenen. La Tireuse is dus een zelfbedieningsbar met een ruim assortiment speciaalbieren. De bar werkt alleen met KeyKegs. Meer informatie vindt u op: www.latireuse.fr

Tappen met lucht neemt door KeyKeg een grote vlucht. De bekende tapsystemen fabrikant Lindr levert daarom al veel tapsystemen aan bars die met KeyKeg werken. De fabrikant heeft recentelijk ook een compacte inbouwcompressor ontwikkeld: http://www.lindr.cz/en/

Subscribe to our mailing list

Il fusto monouso amico dell'ambiente

L'ambiente per noi è sempre una priorità, anche nella fase di  studio. Un KeyKeg va oltre i criteri di salvaguardia ambientale imposti dall'Unione Europea. KeyKeg sarà prodotto con oltre il 50% di PET riciclato, ma il nostro obiettivo è riciclare ogni KeyKeg per produrre nuovi KeyKeg.

Continua a leggere

Usa il sistema di ricerca avanzata per trovare utilizzatori di KeyKeg vicino a te.

Vai a Utenti KeyKeg
Birrifici
globale
Vino
globale
Produtorri di sidro
globale
Caffë
globale
Distributori di bevande
globale

Seguici su

KeyKeg 360 App Scarica ora!