terug naar top
KeyKeg
Keykeg 360 App ora disponibile!

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Naparbier, Spaanse brouwer met groot gevoel voor bier en design

Naparbier bar.jpg

Naparbier is een kleinere Spaanse brouwer met een groot hart voor alles wat met bier te maken heeft. De brouwer is begonnen in 2009 en heeft nu al een uitgebreid assortiment aan bieren van hoge kwaliteit. Zo werd de Napar Porter al snel beloond met een award. Het geheim? De oprichters experimenteerden al tien jaar als thuisbrouwer voordat ze Naparbier oprichten.


De oprichters kennen de Spaanse biercommunity dan ook goed. We vroegen een van de oprichters, Josu Taniñe van Naparbier naar wat Naparbier anders maakt:” Bier is een gevoelig product. We hebben al vroeg geleerd dat hygiëne essentieel is. We gaan dan ook heel ver in het creëren van optimale hygiënische omstandigheden. Daarnaast zijn we tot in de vezels van ons bedrijf creatief. Bij  het bedenken en vermarkten van nieuwe bieren komt die creativiteit goed van pas. Het wordt hoog tijd dat de grote biermerken met hun bieren eens echt uitgedaagd worden”.


Er is veel vraag naar de Naparbieren en niet alleen op de lokale markt. Naparbier exporteert ondertussen naar de USA, Noorwegen, Holland en Denemarken. Ze kozen voor KeyKeg als verpakking niet alleen omdat het de bewerkelijke stalen vaten vervangt. Josu Taniñe:’ Naast hygiëne is versheid zeer belangrijk voor ons. KeyKeg beschermt de versheid van onze bieren veel beter dan stalen fusten. Daarnaast zijn de bars enthousiast over KeyKeg, waardoor onze bieren dus ook extra goed ontvangen worden”.


Napar bier runt ook twee zeer moderne, goed geoutilleerde bars in Barcelona. Met keuze uit meer dan 30 verschillende bieren uit KeyKeg. Alle KeyKegs worden met lucht getapt. Achter de bars staat een groot scherm met informatie over de bieren. Alle bieren kunnen via een een app worden betaald. www.naparbier.com

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Il fusto monouso amico dell'ambiente

L'ambiente per noi è sempre una priorità, anche nella fase di  studio. Un KeyKeg va oltre i criteri di salvaguardia ambientale imposti dall'Unione Europea. KeyKeg sarà prodotto con oltre il 50% di PET riciclato, ma il nostro obiettivo è riciclare ogni KeyKeg per produrre nuovi KeyKeg.

Continua a leggere

Usa il sistema di ricerca avanzata per trovare utilizzatori di KeyKeg vicino a te.

Vai a Utenti KeyKeg
Birrifici
globale
Vino
globale
Produtorri di sidro
globale
Caffë
globale
Distributori di bevande
globale

Seguici su

KeyKeg 360 App Scarica ora!