terug naar top
KeyKeg
Keykeg 360 App ora disponibile!

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Veiligheidstest KeyKegs

Keg lanceert binnenzak bij vuur.jpg

Onder begeleiding van Nederlandse brandweerprofessionals heeft Lightweight Containers het gedrag bestudeerd van een container met meerdere lege KeyKegs die vlam vatten. Hoewel het gedrag in een brandhaard van een enkele KeyKeg al eens was getest was dat nog niet het geval voor meerdere KeyKegs bij elkaar. Daartoe werd een groep KeyKegs in een vuurhaard geplaatst. De KeyKegs stonden daarbij onder drukken van een 0,5 tot 4 bar. 

Brandgedrag
De brandweerprofessionals waren tevreden over de resultaten. Rudolf Brouwer van de brandweerregio Noord-Holland Noord:”De KeyKegs gedroegen zich relatief rustig. De hoeveelheid energie die vrijkwam was te verwachten gezien het brandgedrag van plastics, maar het materiaal van de barstende KeyKegs verspreidde zich over een korte afstand en de brandende massa bleef compact.” Wilt u meer informatie over de veiligheid van KeyKegs of dit onderzoek dan kunt u contact opnemen met de afdeling R&D van Lightweight Containers info@keykeg.com

Stay informed

Leave your details and receive our newsletter

* indicates required

Il fusto monouso amico dell'ambiente

L'ambiente per noi è sempre una priorità, anche nella fase di  studio. Un KeyKeg va oltre i criteri di salvaguardia ambientale imposti dall'Unione Europea. KeyKeg sarà prodotto con oltre il 50% di PET riciclato, ma il nostro obiettivo è riciclare ogni KeyKeg per produrre nuovi KeyKeg.

Continua a leggere

Usa il sistema di ricerca avanzata per trovare utilizzatori di KeyKeg vicino a te.

Vai a Utenti KeyKeg
Birrifici
globale
Vino
globale
Produtorri di sidro
globale
Caffë
globale
Distributori di bevande
globale

Seguici su

KeyKeg 360 App Scarica ora!