terug naar top
KeyKeg
Privacybeleid Lightweight Containers

Privacybeleid Lightweight Containers

Lightweight Containers B.V. hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens. Wij zullen uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens, alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving.

Privacy beleid

Welke gegevens bewaren wij?

Wij bewaren de gegevens die u ons toevertrouwt via de contact- en bestelformulieren op onze websites. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens die u achterlaat. De gegevens worden opgenomen in een bestand dat voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij beschermen de informatie met de meest recente en geavanceerde veiligheidstechnologie tegen misbruik. Iedere medewerker van Lightweight Containers is verplicht de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren. De gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt zonder dat u daarvoor toestemming verleent.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

Met deze gegevens kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening blijven verbeteren. Zo worden de door u verstrekte gegevens gebruikt om vervolgbestellingen sneller, veiliger en gemakkelijker te laten verlopen en ook om contact op te kunnen nemen. Daarnaast kunnen de gegevens worden gebruikt voor statistische doeleinden en creditcontrole.

Inzien en wijzigen van persoonsgegevens

Indien u de bewaarde gegevens wilt inzien dan kunt u dat per e-mail (info@lightweight-containers.com) kenbaar maken. In dat geval zullen wij de persoonsgegevens zo spoedig mogelijk aan u sturen. U kunt daarna uw gegevens wijzigen of verwijderen als deze niet juist of onvolledig mochten zijn vermeld.

Cookiebeleid

Op onze websites wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die bij een bezoek aan een website op de computer van de gebruiker worden geplaatst. Wij plaatsen cookies die noodzakelijk zijn om de communicatie over het internet uit te voeren, informatie te verzamelen, of om een gevraagde dienst te leveren.

Google analytics

Wij maken ook gebruik van Google Analytics, een webanalyse service die wordt aangeboden door Google Inc. Hiermee kan het gebruik van onze websites worden geanalyseerd bijvoorbeeld om na te gaan hoeveel mensen de websites bezoeken en in welke pagina's van de website men is geïnteresseerd. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld onze website en dienstverlening verbeteren. Google Analytics maakt gebruik van cookies.

Deze cookies hebben (op dit moment) een bewaartermijn die varieert tussen de duur van de sessie en twee (2) jaar. gegevens die worden vastgelegd zijn onder andere uw IP adres, het aantal bezochte pagina's, het tijdstip en de duur van het bezoek, uw locatie, de herkomst van het bezoek, type gebruikte hardware en software, interactie bezoeker en uw zoekhistorie. De verkregen informatie wordt overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten van Amerika. Klik op het linkje hieronder om meer te lezen over Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

AddThis

Op de website is het ook mogelijk om bepaalde pagina's en artikelen te delen via verschillende social media en toepassingen. Dit gaat via de zogenaamde AddThis tool. AddThis plaatst hiervoor cookies. Deze cookies worden (op dit moment) maximaal twee (2) jaar bewaard.

Wij hebben geen invloed op het gebruik van gegevens door Google, AddThis en/of andere derden.

Wanneer u de website voor het eerst bezoekt, wordt uw toestemming gevraagd voor het plaatsen van niet functionele cookies, dus voor Google Analytics en AddThis (maximaal twee (2) jaar bewaard) Als u geen toestemming geeft kunt u onze website nog steeds bezoeken.

Websites van derden

Op de websites van Lightweight Containers staan hyperlinks naar websites van derden. Ons privacy- en cookiebeleid is daarop niet van toepassing. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud en privacy beleid van deze websites. U dient daarvoor het privacy beleid van deze websites te raadplegen.

Toestemming

Wij registreren aan de hand van een cookie of u toestemming heeft gegeven voor niet functionele cookies, of dat u geen toestemming heeft gegeven. Deze cookie blijft (1) jaar bewaard. Wij bewaren de datum en het tijdstip van de toestemming. U kunt cookies op elk moment verwijderen of laten plaatsen (en alsnog toestemming intrekken of alsnog toestemming geven). Als u toestemming heeft geweigerd voor het plaatsen van de niet functionele cookies en de cookie verwijdert waarmee dat is geregistreerd, dan zult u opnieuw uw toestemming worden gevraagd wanneer u onze websites bezoekt.

Browserinstellingen en cookies

De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies geaccepteerd worden, niet (langer) geaccepteerd worden, of dat u op de hoogte wordt gesteld, wanneer u een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser en het verwijderen van cookies vindt u in de instructies en/of met behulp van de "Help"-functie (in de toolbar) van de meeste browsers.

Uw rechten

U heeft het recht Lightweight Containers te verzoeken u inzage te verlenen in uw persoonsgegevens en/of deze te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Een verzoek om inzage en/of correctie dient u te richten aan Lightweight Containers B.V., hoofdkantoor, Koperslagersweg 4,1786 RA Den Helder, Nederland of info@KeyKeg.com. Er kan te allen tijde bezwaar worden gemaakt tegen het gebruik van persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden en/of de (verdere) ontvangst van (bepaalde) marketing informatie door dit verzoek te richten aan Lightweight Containers B.V., hoofdkantoor, Koperslagersweg 4,1786 RA Den Helder, Nederland of info@KeyKeg.com. Wij zullen u dan geen (verdere) marketing informatie sturen.

De veiligheid van uw persoonsgegevens

Lightweight Containers wil dat uw persoonsgegevens zo veilig mogelijk worden verwerkt. Wij streven dan ook naar een veilige overbrenging van uw persoonsgegevens van uw computer naar onze servers. Lightweight Containers heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om u persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Controle

Wij controleren regelmatig of wij aan de wettelijke normen en ons privacy- en cookiebeleid voldoen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen aangaande het privacy beleid kunt u contact opnemen met:

Lightweight Containers
hoofdkantoor
Koperslagersweg 4
1786 RA Den Helder
Nederland
Tel: 0223 – 760760
Email: info@KeyKeg.com

 

Versie 1.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 12-01-2016.

Meer informatie aanvragen

Het duurzame eenmalig fust

Al tijdens het ontwerp is rekening gehouden met ons milieu. Een KeyKeg voldoet dan ook ruimschoots aan de milieucriteria van de Europese Unie. KeyKegs bestaan voor een deel al uit gerecyclede grondstoffen. Zo zal de KeyKeg Slimline uit meer dan 50% gerecycled PET bestaan. Ons streven is om elke KeyKeg te recyclen voor de productie van nieuwe KeyKegs.

Lees meer

Gebruik ons geavanceerde zoeksysteem om de KeyKeg users bij u in de buurt te vinden.

Ga naar KeyKeg users
Brouwerij
wereldwijd
Wijnproducent
wereldwijd
Ciderproducent
wereldwijd
koffie
wereldwijd
Drankendistributeurs
wereldwijd
Privacy statement - Sitemap - Powered by HVMP Internet Marketing